Go Back  British Expats > Living & Moving Abroad > Europe > Spain
Reload this Page >

Using S1 Certificiate for Non Lucrative Visa Application

Using S1 Certificiate for Non Lucrative Visa Application

Old Mar 17th 2024, 1:17 pm
  #61  
Forum Regular
 
Joined: Feb 2024
Posts: 99
Algorfa1950 is an unknown quantity at this point
Default Re: Using S1 Certificiate for Non Lucrative Visa Application

Originally Posted by tebo53
Didn't get those symbols on my phone....

Steve

On your phone ? Why would I get them on my phone, we are messaging in text on this forum and that's where the symbols are coming from
Algorfa1950 is offline  
Old Mar 17th 2024, 1:18 pm
  #62  
Lost in BE Cyberspace
 
Joined: Feb 2008
Posts: 5,648
bobd22 has a reputation beyond reputebobd22 has a reputation beyond reputebobd22 has a reputation beyond reputebobd22 has a reputation beyond reputebobd22 has a reputation beyond reputebobd22 has a reputation beyond reputebobd22 has a reputation beyond reputebobd22 has a reputation beyond reputebobd22 has a reputation beyond reputebobd22 has a reputation beyond reputebobd22 has a reputation beyond repute
Default Re: Using S1 Certificiate for Non Lucrative Visa Application

Originally Posted by tebo53
Didn't get those symbols on my phone....

Steve
It can happen if you put an emoji on?
bobd22 is offline  
Old Mar 17th 2024, 1:19 pm
  #63  
Forum Regular
 
Joined: Feb 2024
Posts: 99
Algorfa1950 is an unknown quantity at this point
Default Re: Using S1 Certificiate for Non Lucrative Visa Application

Originally Posted by bobd22
It can happen if you put an emoji on?
Ah! I will remember that !
Algorfa1950 is offline  
Old Mar 17th 2024, 1:22 pm
  #64  
BE Forum Addict
 
tebo53's Avatar
 
Joined: Feb 2013
Location: Benidorm, the most relaxing place in Spain.
Posts: 1,164
tebo53 has a reputation beyond reputetebo53 has a reputation beyond reputetebo53 has a reputation beyond reputetebo53 has a reputation beyond reputetebo53 has a reputation beyond reputetebo53 has a reputation beyond reputetebo53 has a reputation beyond reputetebo53 has a reputation beyond reputetebo53 has a reputation beyond reputetebo53 has a reputation beyond reputetebo53 has a reputation beyond repute
Default Re: Using S1 Certificiate for Non Lucrative Visa Application

Originally Posted by Algorfa1950
On your phone ? Why would I get them on my phone, we are messaging in text on this forum and that's where the symbols are coming from
you were asking about the symbols appearing on the forum posts weren't you.?
​i made the comment that I was not getting those symbols coming through on any posts...

Steve
tebo53 is offline  
Old Mar 17th 2024, 1:46 pm
  #65  
Forum Regular
 
Joined: Feb 2024
Posts: 99
Algorfa1950 is an unknown quantity at this point
Default Re: Using S1 Certificiate for Non Lucrative Visa Application

Originally Posted by tebo53
you were asking about the symbols appearing on the forum posts weren't you.?
​i made the comment that I was not getting those symbols coming through on any posts...

Steve
You said you didn't get those symbols on your phone ????
Algorfa1950 is offline  
Old Mar 17th 2024, 1:52 pm
  #66  
BE Forum Addict
 
tebo53's Avatar
 
Joined: Feb 2013
Location: Benidorm, the most relaxing place in Spain.
Posts: 1,164
tebo53 has a reputation beyond reputetebo53 has a reputation beyond reputetebo53 has a reputation beyond reputetebo53 has a reputation beyond reputetebo53 has a reputation beyond reputetebo53 has a reputation beyond reputetebo53 has a reputation beyond reputetebo53 has a reputation beyond reputetebo53 has a reputation beyond reputetebo53 has a reputation beyond reputetebo53 has a reputation beyond repute
Default Re: Using S1 Certificiate for Non Lucrative Visa Application

Originally Posted by Algorfa1950
You said you didn't get those symbols on your phone ????
When I read a post on my phone from another poster on the forum I've never seen those symbols appearing on any post that I've read on my phone ......

Steve
tebo53 is offline  
Old May 15th 2024, 3:23 pm
  #67  
Just Joined
 
Joined: May 2024
Posts: 1
CAT1955 is an unknown quantity at this point
Default Re: Using S1 Certificiate for Non Lucrative Visa Application

[
Hi Ray;

I have left my documents and passport for non lucrative visa with BLS who confirmed all was ok.
I have now had an email.from.consulatre requesting that I register the S1.

I can complete the application form but not the validation as I don't have my passport now. It is with the Consulate who are considering my application but have requested the S1 be registered.

Any help or advice would be greatly appreciated.

Thank you


Do you have any advice as to how to

CAT1955 is offline  
Old May 15th 2024, 3:52 pm
  #68  
Just Joined
 
Joined: Apr 2023
Posts: 14
Gt321 is an unknown quantity at this point
Default Re: Using S1 Certificiate for Non Lucrative Visa Application

​I could not find anyone to assist with doing the online preregistering of the S1,as my Spanish not fluent enough,so I ended up paying a company called Upsticks Spain to register it for me. They needed my S1 form in pdf style plus a few other details. The only other option was taking out a private health insurance for a year, fully paid which is obviously expensive. I would think you'll need to get your passport back from BLS to do the online preregistering.
Gt321 is offline  
Old May 15th 2024, 3:54 pm
  #69  
Forum Regular
 
Joined: Feb 2024
Posts: 99
Algorfa1950 is an unknown quantity at this point
Default Re: Using S1 Certificiate for Non Lucrative Visa Application

Originally Posted by CAT1955
[
Hi Ray;

I have left my documents and passport for non lucrative visa with BLS who confirmed all was ok.
I have now had an email.from.consulatre requesting that I register the S1.

I can complete the application form but not the validation as I don't have my passport now. It is with the Consulate who are considering my application but have requested the S1 be registered.

Any help or advice would be greatly appreciated.

Thank you


Do you have any advice as to how to
We registered our S1 with Spain before we went to the Consulate as that is what we were told to do by our Spanish lawyer, but can't you just use a copy of your passport to register your S1, I am sure that that is what we did but we had copies from doing all the Visa process with the lawyer.

Algorfa1950 is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.