Speed test

Old Apr 3rd 2010, 4:44 pm
  #16  
Forum Regular
 
Joined: Jul 2007
Location: Costa de la Luz
Posts: 45
ZoeOddJob is just really niceZoeOddJob is just really niceZoeOddJob is just really niceZoeOddJob is just really niceZoeOddJob is just really niceZoeOddJob is just really niceZoeOddJob is just really niceZoeOddJob is just really nice
Default Re: Speed test

I lose



However ping is OK



I am with vodafone but ISP says UNI2
ZoeOddJob is offline  
Old Apr 3rd 2010, 5:11 pm
  #17  
BE Forum Addict
 
rachelk's Avatar
 
Joined: Apr 2007
Location: Córdoba
Posts: 1,558
rachelk has a reputation beyond reputerachelk has a reputation beyond reputerachelk has a reputation beyond reputerachelk has a reputation beyond reputerachelk has a reputation beyond reputerachelk has a reputation beyond reputerachelk has a reputation beyond reputerachelk has a reputation beyond reputerachelk has a reputation beyond reputerachelk has a reputation beyond reputerachelk has a reputation beyond repute
Default Re: Speed test

I don't really understand this, but here you go

rachelk is offline  
Old Apr 3rd 2010, 5:30 pm
  #18  
FreeThinker
 
jimenato's Avatar
 
Joined: Nov 2009
Location: the moors and levels
Posts: 9,702
jimenato has a reputation beyond reputejimenato has a reputation beyond reputejimenato has a reputation beyond reputejimenato has a reputation beyond reputejimenato has a reputation beyond reputejimenato has a reputation beyond reputejimenato has a reputation beyond reputejimenato has a reputation beyond reputejimenato has a reputation beyond reputejimenato has a reputation beyond reputejimenato has a reputation beyond repute
Default Re: Speed test

Originally Posted by Fredbargate
Jimena is up north
It depends where you are and anyway....

I've changed my "location"
jimenato is offline  
Old Apr 3rd 2010, 7:40 pm
  #19  
BE Enthusiast
 
Joined: Mar 2007
Location: Oliva
Posts: 474
petew is just really nicepetew is just really nicepetew is just really nicepetew is just really nicepetew is just really nicepetew is just really nicepetew is just really nicepetew is just really nicepetew is just really nicepetew is just really nicepetew is just really nice
Default Re: Speed test

Originally Posted by Fredbargate
The vodaphone contract I have taken is for €39.90 + iva maximum speed ( supposedly 10mb on my line ) service with the dongle being free for use in case of line failure.
It can be used away from home at a cost of €2.90 + iva /day. I will take it with me when traveling for use in areas that have no free wifi or hotels that charge more than €2.90 for wifi

http://www.vodafone.es/idioma/ingles...hfxgm30tn0dn3s

I am told that the full service will be available from the 15th April
One advantage of the dongle over wifi is that it is (I think) more secure.
petew is offline  
Old Apr 3rd 2010, 9:41 pm
  #20  
Jur
 
Joined: Mar 2006
Posts: 1,980
Jur is an unknown quantity at this point
Default Re: Speed test

Originally Posted by jimenato
It depends where you are and anyway....

I've changed my "location"
No Worries, nearly everybody bends the truth here. Who´s your provider?
Jur is offline  
Old Apr 3rd 2010, 10:09 pm
  #21  
FreeThinker
 
jimenato's Avatar
 
Joined: Nov 2009
Location: the moors and levels
Posts: 9,702
jimenato has a reputation beyond reputejimenato has a reputation beyond reputejimenato has a reputation beyond reputejimenato has a reputation beyond reputejimenato has a reputation beyond reputejimenato has a reputation beyond reputejimenato has a reputation beyond reputejimenato has a reputation beyond reputejimenato has a reputation beyond reputejimenato has a reputation beyond reputejimenato has a reputation beyond repute
Default Re: Speed test

Originally Posted by Jur
No Worries, nearly everybody bends the truth here. Who´s your provider?
Telefonica - I'm not sure how much we pay. I'll find out and let you know...
jimenato is offline  
Old Apr 4th 2010, 7:08 am
  #22  
Lost in BE Cyberspace
 
Fredbargate's Avatar
 
Joined: Feb 2007
Location: Land of no recession
Posts: 10,693
Fredbargate has a reputation beyond reputeFredbargate has a reputation beyond reputeFredbargate has a reputation beyond reputeFredbargate has a reputation beyond reputeFredbargate has a reputation beyond reputeFredbargate has a reputation beyond reputeFredbargate has a reputation beyond reputeFredbargate has a reputation beyond reputeFredbargate has a reputation beyond reputeFredbargate has a reputation beyond reputeFredbargate has a reputation beyond repute
Default Re: Speed test

Originally Posted by jimenato
It depends where you are and anyway....

I've changed my "location"
10.2 nm north of Tarifa
Fredbargate is offline  
Old Apr 4th 2010, 9:49 am
  #23  
jdr
RETIRED ;-))
Thread Starter
 
jdr's Avatar
 
Joined: Jul 2003
Location: Benalmadena Pueblo,Spain
Posts: 20,156
jdr has a reputation beyond reputejdr has a reputation beyond reputejdr has a reputation beyond reputejdr has a reputation beyond reputejdr has a reputation beyond reputejdr has a reputation beyond reputejdr has a reputation beyond reputejdr has a reputation beyond reputejdr has a reputation beyond reputejdr has a reputation beyond reputejdr has a reputation beyond repute
Default Re: Speed test

Originally Posted by ZoeOddJob
I lose

http://www.speedtest.net/result/770569706.png

However ping is OK

http://www.pingtest.net/result/13994403.png

I am with vodafone but ISP says UNI2
This is Uni2
jdr is offline  
Old Apr 10th 2010, 8:39 am
  #24  
Lost in BE Cyberspace
 
Fredbargate's Avatar
 
Joined: Feb 2007
Location: Land of no recession
Posts: 10,693
Fredbargate has a reputation beyond reputeFredbargate has a reputation beyond reputeFredbargate has a reputation beyond reputeFredbargate has a reputation beyond reputeFredbargate has a reputation beyond reputeFredbargate has a reputation beyond reputeFredbargate has a reputation beyond reputeFredbargate has a reputation beyond reputeFredbargate has a reputation beyond reputeFredbargate has a reputation beyond reputeFredbargate has a reputation beyond repute
Default Re: Speed test

My vodafone service was activated this morning


Fredbargate is offline  
Old Apr 10th 2010, 11:28 am
  #25  
Was called something else
 
The Guy's Avatar
 
Joined: Jul 2007
Location: Gandia, Valencia
Posts: 1,935
The Guy has a reputation beyond reputeThe Guy has a reputation beyond reputeThe Guy has a reputation beyond reputeThe Guy has a reputation beyond reputeThe Guy has a reputation beyond reputeThe Guy has a reputation beyond reputeThe Guy has a reputation beyond reputeThe Guy has a reputation beyond reputeThe Guy has a reputation beyond reputeThe Guy has a reputation beyond reputeThe Guy has a reputation beyond repute
Default Re: Speed test

Telefonica are upgrading peeps with 6m and 10m.

but it is upload speeds only...

6Mb/320kb will become 6Mb/640kb and

10Mb/320kb will become 10Mb/800kb

check here to see if and when
http://www.telefonica.es/on/pub/serv..._segmento=AHOG
The Guy is offline  
Old Apr 10th 2010, 12:19 pm
  #26  
FreeThinker
 
jimenato's Avatar
 
Joined: Nov 2009
Location: the moors and levels
Posts: 9,702
jimenato has a reputation beyond reputejimenato has a reputation beyond reputejimenato has a reputation beyond reputejimenato has a reputation beyond reputejimenato has a reputation beyond reputejimenato has a reputation beyond reputejimenato has a reputation beyond reputejimenato has a reputation beyond reputejimenato has a reputation beyond reputejimenato has a reputation beyond reputejimenato has a reputation beyond repute
Default Re: Speed test

That's good!

Something makes Skype a bit one-directional, we can hear the other party but they can't hear us very well. I have often wondered whether it was to do with slower upload speed.
jimenato is offline  
Old Apr 10th 2010, 3:53 pm
  #27  
jdr
RETIRED ;-))
Thread Starter
 
jdr's Avatar
 
Joined: Jul 2003
Location: Benalmadena Pueblo,Spain
Posts: 20,156
jdr has a reputation beyond reputejdr has a reputation beyond reputejdr has a reputation beyond reputejdr has a reputation beyond reputejdr has a reputation beyond reputejdr has a reputation beyond reputejdr has a reputation beyond reputejdr has a reputation beyond reputejdr has a reputation beyond reputejdr has a reputation beyond reputejdr has a reputation beyond repute
Default Re: Speed test

Originally Posted by jimenato
That's good!

Something makes Skype a bit one-directional, we can hear the other party but they can't hear us very well. I have often wondered whether it was to do with slower upload speed.
We have Voipcheap and have no problem with audio with this.....



So if that was the case, with those speeds they would hear us before we spoke
We use phone to phone though, free with just a 5 cent connection charge through Voipcheap.
jdr is offline  
Old Apr 12th 2010, 11:32 am
  #28  
BE Forum Addict
 
Joined: Nov 2003
Location: Cartama, Malaga
Posts: 1,168
bfg69bug has a reputation beyond reputebfg69bug has a reputation beyond reputebfg69bug has a reputation beyond reputebfg69bug has a reputation beyond reputebfg69bug has a reputation beyond reputebfg69bug has a reputation beyond reputebfg69bug has a reputation beyond reputebfg69bug has a reputation beyond reputebfg69bug has a reputation beyond reputebfg69bug has a reputation beyond reputebfg69bug has a reputation beyond repute
Default Re: Speed test

Originally Posted by jdr
We have Voipcheap and have no problem with audio with this.....

http://www.speedtest.net/result/777942883.png

So if that was the case, with those speeds they would hear us before we spoke
We use phone to phone though, free with just a 5 cent connection charge through Voipcheap.
mines about 8.6 normally - ive got 10mb.
bfg69bug is offline  
Old Apr 13th 2010, 3:14 pm
  #29  
Forum Regular
 
ShinyAndy's Avatar
 
Joined: Apr 2008
Location: Manilva
Posts: 281
ShinyAndy is just really niceShinyAndy is just really niceShinyAndy is just really niceShinyAndy is just really niceShinyAndy is just really niceShinyAndy is just really niceShinyAndy is just really niceShinyAndy is just really niceShinyAndy is just really niceShinyAndy is just really niceShinyAndy is just really nice
Default Re: Speed test

Originally Posted by jimenato
I win!!!






10MB Vodafone connection

Last edited by ShinyAndy; Apr 13th 2010 at 3:57 pm.
ShinyAndy is offline  
Old Apr 13th 2010, 3:47 pm
  #30  
FreeThinker
 
jimenato's Avatar
 
Joined: Nov 2009
Location: the moors and levels
Posts: 9,702
jimenato has a reputation beyond reputejimenato has a reputation beyond reputejimenato has a reputation beyond reputejimenato has a reputation beyond reputejimenato has a reputation beyond reputejimenato has a reputation beyond reputejimenato has a reputation beyond reputejimenato has a reputation beyond reputejimenato has a reputation beyond reputejimenato has a reputation beyond reputejimenato has a reputation beyond repute
Default Re: Speed test

I think we'd better stop this. They might decide to charge us more
jimenato is offline  

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.