Go Back  British Expats > Living & Moving Abroad > Moving back or to the UK
Reload this Page >

Daft Question.. Plasma TV's

Daft Question.. Plasma TV's

Old May 23rd 2009, 8:31 am
  #1  
Just Joined
Thread Starter
 
DonnyWhite's Avatar
 
Joined: Mar 2008
Posts: 8
DonnyWhite is an unknown quantity at this point
Default Daft Question.. Plasma TV's

Maybe this is really obvious but can a digital plasma TV bought here in Australia work efficiently over in the UK?
I need to know what belongings I want to sell now and what to bring home with me.
Regards,
Ian.
DonnyWhite is offline  
Old May 23rd 2009, 9:00 am
  #2  
Forum Regular
 
ree76's Avatar
 
Joined: Nov 2006
Location: back in the uk
Posts: 48
ree76 is a glorious beacon of lightree76 is a glorious beacon of lightree76 is a glorious beacon of lightree76 is a glorious beacon of lightree76 is a glorious beacon of lightree76 is a glorious beacon of lightree76 is a glorious beacon of lightree76 is a glorious beacon of lightree76 is a glorious beacon of lightree76 is a glorious beacon of lightree76 is a glorious beacon of light
Default Re: Daft Question.. Plasma TV's

Originally Posted by DonnyWhite
Maybe this is really obvious but can a digital plasma TV bought here in Australia work efficiently over in the UK?
I need to know what belongings I want to sell now and what to bring home with me.
Regards,
Ian.
We brought our Panasonic back and it works fine with a Sky or Freeview box but doesn't work straight from the aerial.
ree76 is offline  
Old May 23rd 2009, 12:35 pm
  #3  
BE Enthusiast
 
aasmith1957's Avatar
 
Joined: May 2008
Location: back in bonnie scotland
Posts: 342
aasmith1957 has much to be proud ofaasmith1957 has much to be proud ofaasmith1957 has much to be proud ofaasmith1957 has much to be proud ofaasmith1957 has much to be proud ofaasmith1957 has much to be proud ofaasmith1957 has much to be proud ofaasmith1957 has much to be proud ofaasmith1957 has much to be proud ofaasmith1957 has much to be proud ofaasmith1957 has much to be proud of
Default Re: Daft Question.. Plasma TV's

I was told that you will get a picture but no sound. You can buy a set top box or i heard that if you plug your dvd recorder into tv that works. (if its multi regional) You can get a hackers code to make dvd recorder multi regional.Just google the make and model of your dvd recorder, also type in hacker codes.It should come up which code to use for brand.I got the code for mine last week but havn't tried it yet.
aasmith1957 is offline  
Old May 23rd 2009, 2:11 pm
  #4  
BE Forum Addict
 
Macca67's Avatar
 
Joined: May 2009
Location: on the horizon
Posts: 4,382
Macca67 has a reputation beyond reputeMacca67 has a reputation beyond reputeMacca67 has a reputation beyond reputeMacca67 has a reputation beyond reputeMacca67 has a reputation beyond reputeMacca67 has a reputation beyond reputeMacca67 has a reputation beyond reputeMacca67 has a reputation beyond reputeMacca67 has a reputation beyond reputeMacca67 has a reputation beyond reputeMacca67 has a reputation beyond repute
Default Re: Daft Question.. Plasma TV's

Originally Posted by DonnyWhite
Maybe this is really obvious but can a digital plasma TV bought here in Australia work efficiently over in the UK?
I need to know what belongings I want to sell now and what to bring home with me.
Regards,
Ian.
As both Australia and the UK use PAL (Phase Alternating Line) as their colour encoding system for broadcast, then theoretically you should be fine.

D.
Macca67 is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.