Does FSW1 + LMO = FSW2

Old May 20th 2011, 3:08 am
  #1  
Forum Regular
Thread Starter
 
Joined: Sep 2009
Posts: 83
sudha is an unknown quantity at this point
Default Does FSW1 + LMO = FSW2

I have applied for my FSW1 in london in June 2010, I got an AOR and sent the documents to London in Nov 2010.

I moved to canada in Dec and found a job where the employer did the LMO and now I have a TWP.

I am wondering if I can update my FSW1 application with the new LMO that I got and request the application to be converted to FSW2 as there is no cap on FSW2 applications per year.

Can anyone please comment on if this can be done and if there are any risks involved with FSW2.

Thanks guys.
sudha is offline  
Old May 20th 2011, 4:58 am
  #2  
BE Enthusiast
 
Joined: Jul 2009
Posts: 889
wolstie is a glorious beacon of lightwolstie is a glorious beacon of lightwolstie is a glorious beacon of lightwolstie is a glorious beacon of lightwolstie is a glorious beacon of lightwolstie is a glorious beacon of lightwolstie is a glorious beacon of lightwolstie is a glorious beacon of lightwolstie is a glorious beacon of lightwolstie is a glorious beacon of lightwolstie is a glorious beacon of light
Default Re: Does FSW1 + LMO = FSW2

Originally Posted by sudha
I have applied for my FSW1 in london in June 2010, I got an AOR and sent the documents to London in Nov 2010.

I moved to canada in Dec and found a job where the employer did the LMO and now I have a TWP.

I am wondering if I can update my FSW1 application with the new LMO that I got and request the application to be converted to FSW2 as there is no cap on FSW2 applications per year.

Can anyone please comment on if this can be done and if there are any risks involved with FSW2.

Thanks guys.
As I understand it, you would need to withdraw your FSW1 and resubmit a FSW2. You'd lose your processing fee for FSW1 and would have to pay again for FSW2.

I wouldn't touch the FSW1 application. Maybe drop them a case specific e-mail to saying something along the lines of "I am now working in Canada, do I need to send you a copy of my temporary work permit?". You never know, it may even speed things up with your FSW1.
wolstie is offline  
Old May 20th 2011, 5:09 am
  #3  
Forum Regular
Thread Starter
 
Joined: Sep 2009
Posts: 83
sudha is an unknown quantity at this point
Default Re: Does FSW1 + LMO = FSW2

Thanks mate,

I will give it a shot.
sudha is offline  
Old May 20th 2011, 5:33 am
  #4  
BE Enthusiast
 
Joined: Jul 2009
Posts: 889
wolstie is a glorious beacon of lightwolstie is a glorious beacon of lightwolstie is a glorious beacon of lightwolstie is a glorious beacon of lightwolstie is a glorious beacon of lightwolstie is a glorious beacon of lightwolstie is a glorious beacon of lightwolstie is a glorious beacon of lightwolstie is a glorious beacon of lightwolstie is a glorious beacon of lightwolstie is a glorious beacon of light
Default Re: Does FSW1 + LMO = FSW2

Originally Posted by sudha
Thanks mate,

I will give it a shot.
No problem, good luck.
wolstie is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Contact Us - Manage Preferences - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.