Sky digibox

Old May 28th 2008, 4:13 pm
  #1  
Just Joined
Thread Starter
 
Joined: May 2008
Posts: 9
Bakers is an unknown quantity at this point
Default Sky digibox

Hi,

Does anyone know if you can bring a Sky digibox from the UK or will we need to obtain a new one once we get out there?
Bakers is offline  
Old May 28th 2008, 4:20 pm
  #2  
BE Forum Addict
 
weejie's Avatar
 
Joined: Feb 2008
Location: Dunedin
Posts: 1,383
weejie has a reputation beyond reputeweejie has a reputation beyond reputeweejie has a reputation beyond reputeweejie has a reputation beyond reputeweejie has a reputation beyond reputeweejie has a reputation beyond reputeweejie has a reputation beyond reputeweejie has a reputation beyond reputeweejie has a reputation beyond reputeweejie has a reputation beyond reputeweejie has a reputation beyond repute
Default Re: Sky digibox

I'm sure you will need to get an NZ digibox but your UK TV set should work and be ok with a plug change.This thread may help you.

http://britishexpats.com/forum/showt...hlight=digibox

Phyllis
weejie is offline  
Old May 28th 2008, 4:36 pm
  #3  
Just Joined
Thread Starter
 
Joined: May 2008
Posts: 9
Bakers is an unknown quantity at this point
Default Re: Sky digibox

Thanks very much, that's helpful.
Bakers is offline  
Old May 28th 2008, 10:21 pm
  #4  
P2L
BE Forum Addict
 
P2L's Avatar
 
Joined: Oct 2006
Location: NZ
Posts: 3,366
P2L has a reputation beyond reputeP2L has a reputation beyond reputeP2L has a reputation beyond reputeP2L has a reputation beyond reputeP2L has a reputation beyond reputeP2L has a reputation beyond reputeP2L has a reputation beyond reputeP2L has a reputation beyond reputeP2L has a reputation beyond reputeP2L has a reputation beyond reputeP2L has a reputation beyond repute
Default Re: Sky digibox

Been here 14 months and our digibox is still in the garage, obsolete and god only knows where the kids have put the remote
P2L is offline  
Old May 29th 2008, 10:58 am
  #5  
Forum Regular
 
themoores's Avatar
 
Joined: May 2007
Location: Hamilton
Posts: 42
themoores has a brilliant futurethemoores has a brilliant futurethemoores has a brilliant futurethemoores has a brilliant futurethemoores has a brilliant futurethemoores has a brilliant futurethemoores has a brilliant future
Default Re: Sky digibox

yep, you will need a NZ digibox, the uk one didn't work. Sky are crafty out here. When we subscribed, we got a 2nd hand box and had loads of problems with it, but they eventually gave us a new one. Apparently its just luck of the draw if you get a new or old one. The remotes are crap too!!
themoores is offline  
Old May 29th 2008, 11:04 am
  #6  
you dewty owld maan!
 
Joined: Oct 2005
Location: is practically perfect in every way
Posts: 5,565
lardyl has a reputation beyond reputelardyl has a reputation beyond reputelardyl has a reputation beyond reputelardyl has a reputation beyond reputelardyl has a reputation beyond reputelardyl has a reputation beyond reputelardyl has a reputation beyond reputelardyl has a reputation beyond reputelardyl has a reputation beyond reputelardyl has a reputation beyond reputelardyl has a reputation beyond repute
Default Re: Sky digibox

If you live in the right area with a UHF aerial you could get terrestrial freeview and watch the Olympics in HD better quality than $ky (I've seen it a a friends' HDTV) and the boxes are $400 from DSE.
And not give Murdoch his $$$s.........
As far as TVs go <search> is your friend look for PAL-I and PAL-B/G for the threads.....as I can't be bothered, sorry....
lardyl is offline  
Old May 29th 2008, 11:07 am
  #7  
you dewty owld maan!
 
Joined: Oct 2005
Location: is practically perfect in every way
Posts: 5,565
lardyl has a reputation beyond reputelardyl has a reputation beyond reputelardyl has a reputation beyond reputelardyl has a reputation beyond reputelardyl has a reputation beyond reputelardyl has a reputation beyond reputelardyl has a reputation beyond reputelardyl has a reputation beyond reputelardyl has a reputation beyond reputelardyl has a reputation beyond reputelardyl has a reputation beyond repute
Default Re: Sky digibox

Originally Posted by lardyl View Post
If you live in the right area with a UHF aerial you could get terrestrial freeview and watch the Olympics in HD better quality than $ky (I've seen it a a friends' HDTV) and the boxes are $400 from DSE.
And not give Murdoch his $$$s.........
As far as TVs go <search> is your friend look for PAL-I and PAL-B/G for the threads.....as I can't be bothered, sorry....
nah here you go, best thread I can remember:
http://britishexpats.com/forum/showthread.php?t=497426
lardyl is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright © 2022 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.