Go Back  British Expats > General > The Lab
Reload this Page >

Website issue

Website issue

Old Oct 20th 2020, 4:01 am
  #1  
Lost in BE Cyberspace
Thread Starter
 
Jsmth321's Avatar
 
Joined: Jan 2006
Posts: 25,702
Jsmth321 has a reputation beyond reputeJsmth321 has a reputation beyond reputeJsmth321 has a reputation beyond reputeJsmth321 has a reputation beyond reputeJsmth321 has a reputation beyond reputeJsmth321 has a reputation beyond reputeJsmth321 has a reputation beyond reputeJsmth321 has a reputation beyond reputeJsmth321 has a reputation beyond reputeJsmth321 has a reputation beyond reputeJsmth321 has a reputation beyond repute
Default Website issue

When I try to access this website on either my desk top or my wifes laptop I cant click anything on it.

It loads and let me scroll but when I try to click to enter forums or sign in or anything nothing works.

I have restarted my PC

I have tried 3 different browsers (chrome, microsoft and fire fox.)

I have cleared cookes and cache

Won't work in wither windows PC but works fine on android phone using chrome.

Any ideas?

Only this website is giving me issues all other sites working normally.



Jsmth321 is offline  
Old Oct 20th 2020, 4:06 am
  #2  
MODERATOR
 
old.sparkles's Avatar
 
Joined: Sep 2009
Location: slough - Adelaide
Posts: 27,335
old.sparkles has a reputation beyond reputeold.sparkles has a reputation beyond reputeold.sparkles has a reputation beyond reputeold.sparkles has a reputation beyond reputeold.sparkles has a reputation beyond reputeold.sparkles has a reputation beyond reputeold.sparkles has a reputation beyond reputeold.sparkles has a reputation beyond reputeold.sparkles has a reputation beyond reputeold.sparkles has a reputation beyond reputeold.sparkles has a reputation beyond repute
Default Re: Website issue

Originally Posted by Jsmth321 View Post
When I try to access this website on either my desk top or my wifes laptop I cant click anything on it.

It loads and let me scroll but when I try to click to enter forums or sign in or anything nothing works.

I have restarted my PC

I have tried 3 different browsers (chrome, microsoft and fire fox.)

I have cleared cookes and cache

Won't work in wither windows PC but works fine on android phone using chrome.

Any ideas?

Only this website is giving me issues all other sites working normally.
I can't help J but I've copied the link to your issue into site feedback for IB support.
old.sparkles is offline  
Old Oct 20th 2020, 8:58 am
  #3  
Forum Regular
 
Joined: Aug 2020
Location: Birmingham
Posts: 39
malcom1970 has a reputation beyond reputemalcom1970 has a reputation beyond reputemalcom1970 has a reputation beyond reputemalcom1970 has a reputation beyond reputemalcom1970 has a reputation beyond reputemalcom1970 has a reputation beyond reputemalcom1970 has a reputation beyond reputemalcom1970 has a reputation beyond reputemalcom1970 has a reputation beyond reputemalcom1970 has a reputation beyond reputemalcom1970 has a reputation beyond repute
Default Re: Website issue

Same here. The only temporary hack is to disable CSS (In Firefox = View > Page Style > No Style)
malcom1970 is offline  
Old Oct 20th 2020, 1:22 pm
  #4  
Wondering if...
 
celticgrid's Avatar
 
Joined: Apr 2009
Location: Clarence, NY
Posts: 1,182
celticgrid has a reputation beyond reputecelticgrid has a reputation beyond reputecelticgrid has a reputation beyond reputecelticgrid has a reputation beyond reputecelticgrid has a reputation beyond reputecelticgrid has a reputation beyond reputecelticgrid has a reputation beyond reputecelticgrid has a reputation beyond reputecelticgrid has a reputation beyond reputecelticgrid has a reputation beyond reputecelticgrid has a reputation beyond repute
Default Re: Website issue

Same issue. Broken on windows and MacOSX. Works on iOS devices. Issue started yesterday.
celticgrid is offline  
Old Oct 20th 2020, 1:46 pm
  #5  
BE Enthusiast
 
Joined: Oct 2016
Location: Teramo, Abruzzo
Posts: 914
Geordieborn has a reputation beyond reputeGeordieborn has a reputation beyond reputeGeordieborn has a reputation beyond reputeGeordieborn has a reputation beyond reputeGeordieborn has a reputation beyond reputeGeordieborn has a reputation beyond reputeGeordieborn has a reputation beyond reputeGeordieborn has a reputation beyond reputeGeordieborn has a reputation beyond reputeGeordieborn has a reputation beyond reputeGeordieborn has a reputation beyond repute
Default Re: Website issue

Originally Posted by celticgrid View Post
Same issue. Broken on windows and MacOSX. Works on iOS devices. Issue started yesterday.
Yep same here, suspect those already logged in when cookies change has been made? Any change needs to be rolled back if possible
Geordieborn is offline  
Old Oct 20th 2020, 3:01 pm
  #6  
BE Forum Addict
 
tom169's Avatar
 
Joined: Mar 2015
Location: NC, USA (ex Yorkshire)
Posts: 4,161
tom169 has a reputation beyond reputetom169 has a reputation beyond reputetom169 has a reputation beyond reputetom169 has a reputation beyond reputetom169 has a reputation beyond reputetom169 has a reputation beyond reputetom169 has a reputation beyond reputetom169 has a reputation beyond reputetom169 has a reputation beyond reputetom169 has a reputation beyond reputetom169 has a reputation beyond repute
Default Re: Website issue

Mobile view works, but desktop is broken. Almost like there is an invisible overlay.
tom169 is offline  
Old Oct 20th 2020, 3:46 pm
  #7  
Oscar nominated
 
BristolUK's Avatar
 
Joined: Jan 2008
Location: Moncton, NB, CANADA
Posts: 35,102
BristolUK has a reputation beyond reputeBristolUK has a reputation beyond reputeBristolUK has a reputation beyond reputeBristolUK has a reputation beyond reputeBristolUK has a reputation beyond reputeBristolUK has a reputation beyond reputeBristolUK has a reputation beyond reputeBristolUK has a reputation beyond reputeBristolUK has a reputation beyond reputeBristolUK has a reputation beyond reputeBristolUK has a reputation beyond repute
Default Re: Website issue

So this is why there's hardly anybody posting today?
BristolUK is offline  
Old Oct 20th 2020, 4:06 pm
  #8  
BE Forum Addict
 
tom169's Avatar
 
Joined: Mar 2015
Location: NC, USA (ex Yorkshire)
Posts: 4,161
tom169 has a reputation beyond reputetom169 has a reputation beyond reputetom169 has a reputation beyond reputetom169 has a reputation beyond reputetom169 has a reputation beyond reputetom169 has a reputation beyond reputetom169 has a reputation beyond reputetom169 has a reputation beyond reputetom169 has a reputation beyond reputetom169 has a reputation beyond reputetom169 has a reputation beyond repute
Default Re: Website issue

Per Pulaski:

I am entirely frozen out on both my Samsung Android phone (Galaxy S4, Lollipop), and desk PC (Windows 10). I am just seeing a dumb image of the main forum page, it shows I am logged in (top right).
tom169 is offline  
Old Oct 20th 2020, 4:08 pm
  #9  
Concierge
 
spouse of scouse's Avatar
 
Joined: Jan 2013
Location: Western Australia
Posts: 16,583
spouse of scouse has a reputation beyond reputespouse of scouse has a reputation beyond reputespouse of scouse has a reputation beyond reputespouse of scouse has a reputation beyond reputespouse of scouse has a reputation beyond reputespouse of scouse has a reputation beyond reputespouse of scouse has a reputation beyond reputespouse of scouse has a reputation beyond reputespouse of scouse has a reputation beyond reputespouse of scouse has a reputation beyond reputespouse of scouse has a reputation beyond repute
Default Re: Website issue

Originally Posted by BristolUK View Post
So this is why there's hardly anybody posting today?
Either that or everyone is washing their hair.

If people post what's happening on the existing thread in Site Feedback it'll give tech support a better picture of what's going on. Just for information, I'm using a desktop, Windows 10 Pro and Chrome, and am not having any problems. Maybe it hasn't reached down under yet
spouse of scouse is offline  
Old Oct 20th 2020, 4:42 pm
  #10  
Oscar nominated
 
BristolUK's Avatar
 
Joined: Jan 2008
Location: Moncton, NB, CANADA
Posts: 35,102
BristolUK has a reputation beyond reputeBristolUK has a reputation beyond reputeBristolUK has a reputation beyond reputeBristolUK has a reputation beyond reputeBristolUK has a reputation beyond reputeBristolUK has a reputation beyond reputeBristolUK has a reputation beyond reputeBristolUK has a reputation beyond reputeBristolUK has a reputation beyond reputeBristolUK has a reputation beyond reputeBristolUK has a reputation beyond repute
Default Re: Website issue

Originally Posted by spouse of scouse View Post
I'm using a desktop, Windows 10 Pro and Chrome, and am not having any problems. Maybe it hasn't reached down under yet
Laptop, W10, firefox. four fingers and two thumbs. No problems here.
BristolUK is offline  
Old Oct 20th 2020, 5:27 pm
  #11  
You aint seen me, right?
 
SpoogleDrummer's Avatar
 
Joined: Oct 2005
Location: US of A, TN
Posts: 2,883
SpoogleDrummer has a reputation beyond reputeSpoogleDrummer has a reputation beyond reputeSpoogleDrummer has a reputation beyond reputeSpoogleDrummer has a reputation beyond reputeSpoogleDrummer has a reputation beyond reputeSpoogleDrummer has a reputation beyond reputeSpoogleDrummer has a reputation beyond reputeSpoogleDrummer has a reputation beyond reputeSpoogleDrummer has a reputation beyond reputeSpoogleDrummer has a reputation beyond reputeSpoogleDrummer has a reputation beyond repute
Default Re: Website issue

Originally Posted by BristolUK View Post
Laptop, W10, firefox. four fingers and two thumbs. No problems here.
You also block the shit out of ads

FWIW it may be worth pulling up the developer tools in whatever browser people are using and see if there are any errors happening.
SpoogleDrummer is online now  
Old Oct 20th 2020, 7:51 pm
  #12  
Bob
BE Site Lead
 
Bob's Avatar
 
Joined: Aug 2004
Location: MA, USA
Posts: 91,813
Bob has a reputation beyond reputeBob has a reputation beyond reputeBob has a reputation beyond reputeBob has a reputation beyond reputeBob has a reputation beyond reputeBob has a reputation beyond reputeBob has a reputation beyond reputeBob has a reputation beyond reputeBob has a reputation beyond reputeBob has a reputation beyond reputeBob has a reputation beyond repute
Default Re: Website issue

https://britishexpats.com/forum/site...roblem-935356/

That thread, seems like things have been fixed. Anyone else still having issues? Stitch it off and back on again....
Bob is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright © 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.