IQA Application

Old Sep 25th 2013, 8:10 am
  #1  
Just Joined
Thread Starter
 
Joined: Sep 2013
Posts: 1
Ramandeep is an unknown quantity at this point
Default IQA Application

Hi all

I am lodging IQA for me and my husband, i want to confirm the following:

- I want to access only qualification not work so my application will be same as other applications of without work I cannot get it assessed ?

- I am not able to see the column for the occupation you want to select or NZQA will assess you according to your profile and we cannot specify anywhere

-
Ramandeep is offline  
Old Sep 26th 2013, 4:22 pm
  #2  
Queen of the Underworld
 
Persephone's Avatar
 
Joined: Dec 2007
Location: In NZ!
Posts: 4,785
Persephone has a reputation beyond reputePersephone has a reputation beyond reputePersephone has a reputation beyond reputePersephone has a reputation beyond reputePersephone has a reputation beyond reputePersephone has a reputation beyond reputePersephone has a reputation beyond reputePersephone has a reputation beyond reputePersephone has a reputation beyond reputePersephone has a reputation beyond reputePersephone has a reputation beyond repute
Default Re: IQA Application

Hello and welcome to BE

I am sorry but I do not know what you are asking, can you rephrase your question please
Persephone is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

Copyright © 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.