Applied for PR in Oct '01

Old Oct 17th 2003, 4:12 pm
  #1  
Imran Badr
Guest
 
Posts: n/a
Default Applied for PR in Oct '01

Hi,
I applied for PR in Oct 2001 at Buffalo. I got my File number in
November 2001.
Nothing after that. e-client status has been showing "IN PROCESS" all
these times. I wonder why is it taking so long?

-Imran.
 
Old Oct 17th 2003, 4:26 pm
  #2  
Jim Humphries
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Applied for PR in Oct '01

Many visa offices are very far behind in their work. Where did you submit
your application?
--
Jim Humphries, former visa officer
"Imran Badr" <[email protected]> wrote in message
news:[email protected]...
    > Hi,
    > I applied for PR in Oct 2001 at Buffalo. I got my File number in
    > November 2001.
    > Nothing after that. e-client status has been showing "IN PROCESS" all
    > these times. I wonder why is it taking so long?
    > -Imran.
 
Old Oct 18th 2003, 5:35 am
  #3  
Patrtick
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Applied for PR in Oct '01

I applied in January 2002. AOR in April 2002. I got nothing after AOR!
e-client shows "IN PROCESS".

[email protected] (Imran Badr) wrote in message news:<[email protected]. com>...
    > Hi,
    > I applied for PR in Oct 2001 at Buffalo. I got my File number in
    > November 2001.
    > Nothing after that. e-client status has been showing "IN PROCESS" all
    > these times. I wonder why is it taking so long?
    >
    > -Imran.
 
Old Oct 18th 2003, 5:44 pm
  #4  
Imran Badr
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Applied for PR in Oct '01

buffalo NY



"Jim Humphries" <jhumphri(stop spam)@shaw.ca> wrote in message news:<ci3kb.115734$9l5.83265@pd7tw2no>...
    > Many visa offices are very far behind in their work. Where did you submit
    > your application?
    > --
    > Jim Humphries, former visa officer
    > "Imran Badr" <[email protected]> wrote in message
    > news:[email protected]...
    > > Hi,
    > > I applied for PR in Oct 2001 at Buffalo. I got my File number in
    > > November 2001.
    > > Nothing after that. e-client status has been showing "IN PROCESS" all
    > > these times. I wonder why is it taking so long?
    > >
    > > -Imran.
 

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Contact Us - Manage Preferences Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Your Privacy Choices -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.