Go Back   British Expats / General / The Lab

Reply
 
Thread Tools
Old Jul 12th 2017, 12:40 am   #1
Lost in BE Cyberspace
 
Steerpike's Avatar
 
Joined: Nov 2007
Location: Bay Area, CA / Scottsdale, AZ
Posts: 5,631
Steerpike has a reputation beyond reputeSteerpike has a reputation beyond reputeSteerpike has a reputation beyond reputeSteerpike has a reputation beyond reputeSteerpike has a reputation beyond reputeSteerpike has a reputation beyond reputeSteerpike has a reputation beyond reputeSteerpike has a reputation beyond reputeSteerpike has a reputation beyond reputeSteerpike has a reputation beyond reputeSteerpike has a reputation beyond repute
Default TV remotes using Zigbee

I just got a new cable box with an RF remote (Radio Frequency) as opposed to the more common IR remote (InfraRed). I've researched it somewhat and it uses 'Zigbee' as the standard or protocol for the RF signal. I'm pretty ignorant when it comes to Zigbee; I know it runs at 2.4 GHz (at least in the US), but that's about all I know. I need to figure out how to 'repeat' this signal (essentially, capture and re-transmit) so I can increase the working distance between remote and cable box.

Does anyone have any experience with Zigbee repeaters?
__________________
Most folks are about as happy as they make up their minds to be. ~Abraham Lincoln
Steerpike is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   British Expats / General / The Lab


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT. The time now is 11:37 am.


Powered by vBulletin: ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1999-2010 BritishExpats.com